STÍLUS - PRÉMIUM MINŐSÉGBEN.

 

A BONO DESIGN által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A gyors (4-5 hetes) gyártási időhöz óriási szín- és elemválaszték, valamint kiváló ár/érték arány társul. A modern és klasszikus stílusban készülő konyhabútorok mellett, nappalik, hálószobák, gardrobok és gyerekszoba bútorok alkotják a teljes kollekciót.
A valódi olasz design nálunk kiváló minőséggel párosul, innovatív ötletek, praktikus megoldások, prémium kategóriás konyhagépek és professzionális bútorvasalatok teszik teljessé a képet.
Szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és 3D látványtervekkel is segítjük a legmegfelelőbb megoldások és elrendezések kialakítását. Válasszon stílust otthonához prémium minőségben, elérhető árakon: böngéssze oldalalainkat, tekintse meg az elemlistákat, az egyes kompozíciók árait, válasszon hozzá színeket és rendezze be otthonát a Bono Design bútoraival.
Várjuk a III. kerületben a Bécsi út 81. szám alatti exkluzív Colombini bemutatótermünkben.

  Jöjjön el Stúdiónkba és kiállított konyha enteriőrjeinken keresztül ismerje meg a Colombini bútorainak minőségét, az ötletes
  megoldásokat és a páratlan olasz designt.